Στόλος

Εδώ θα βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό των πλοίων της SARONIC FERRIES 

Φοίβος

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΦΟΙΒΟΣ έχει μήκος 100m, χωρητικότητα 120 ΙΧ αυτοκινήτων και 1200 επιβατών. Μετασκευάστηκε εκτενώς, για 12 μήνες, έως τον Ιούλιο του 2005, οπότε και ξεκίνησε η δρομολόγησή του. Έχει συνολικά δύο καταστρώματα επιβατών με 5 κλειστά σαλόνια, 3 κυλικεία καθώς και άπλετο ανοιχτό κατάστρωμα με καθίσματα για όσους επιθυμούν να καθίσουν έξω ή συνοδεύονται από κατοικίδια ζώα. Η επιβίβαση των επιβατών γίνεται και με κυλιόμενη κλίμακα από την αριστερή πλευρά του πλοίου.

Αχαιός

Κατασκευασμένο το 2007, το ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΑΧΑΙΟΣ είναι ένα υπερ-πολυτελές αμφίδρομο πλοίο με χώρους επιβατών που θυμίζουν σαλόνια κρουαζιερόπλοιου, χωρητικότητα 1000 επιβατών και 140 ΙΧ αυτοκινήτων. Διαθέτει δύο επίπεδα γκαραζ που φορτο-εκφορτώνονται με το εμπρός για την άνεση και την ασφάλεια των οδηγών. Στο πολυτελέστατο σαλόνι οι επιβάτες φτανουν με δύο κυλιόμενες σκάλες. Το πλοίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο για την εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Απόλλων Ελλάς

Κατασκευασμένο το 1990 με ολικό μήκος 91,80 μέτρα, το πλοίο Απόλλων Ελλάς μπορεί να μεταφέρει 1,380 επιβάτες και 100 ΙΧ. Διαθέτει δύο καταστρώματα επιβατών, καθώς και άπλετο ανοιχτό χώρο με καθίσματα και σκίαση.

Ποσειδών Ελλάς

Το πλοίο κατασκευάστηκε το 1998, και έχει ολικό μήκος 86 μέτρων. Διαθέτει πόρτες επιβίβασης οχημάτων/επιβατών και στις δύο άκρες (πλώρα - πρύμα), ώστε τα ΙΧ να επιβιβάζονται με το εμπρός. Μεταφέρει 1300 επιβάτες και 74 ΙΧ. Διαθέτει επίσης άπλετο εξωτερικό κατάστρωμα με καθίσματα σε σκιασμένους χώρους.