Saronic Events: Porosea

Τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά 27 & 28 Μάιου 2023 στον Πανέμορφο Πόρο

11 Μάιος 2023
 
Saronic Events: Porosea

Ο  Δήμος Πόρου, η Περιφέρεια Αττικής, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 27 & 28 Μάιου 2023, την αθλητική εκδήλωση multisport POROSEA (τρίαθλο, aquathlon, κολύμβηση και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου.

Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, με τις καταπληκτικές διαδρομές και την μοναδική περίκλειστη θάλασσα, είναι οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ακόμα ιδιαίτερο αθλητικό 2ήμερο.

 

Υπό την αιγίδα

του Υπουργείου Πολιτισμού
του Υπουργείου Τουρισμού
του ΕΟΤ
της TOE
 

Κάλεσμα Δημάρχου,


Με ενθουσιασμό, κέφι, προσμονή και διάθεση για πολλές εκπλήξεις, ο Δήμος Πόρου και η εταιρεία whynot, σχεδιάζουμε τις διαδρομές για το Porosea που θα περιέχει τρίαθλο, τρέξιμο και κολύμπι. Όπως κάθε χρόνο όλο το νησί, οι Υπηρεσίες του Δήμου, οι αθλητικοί σύλλογοι, οι επιχειρηματίες και πρώτοι από όλους οι εθελοντές μας, θα βρίσκονται επί ποδός. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε σε όλους εσάς μία άρτια διοργάνωση  τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας, των καλλιτεχνικών δρώμενων και γενικά της απόλαυσης του νησιού μας.
Με απόλυτο σεβασμό σε αθλητές και συνοδούς, σταθερή μας επιδίωξη είναι να αναδείξουμε τον Πόρο σε κορυφαίο προορισμό αθλητικών διοργανώσεων.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία και σας περιμένουμε στον Πόρο!

Ιωάννης Δημητριάδης

Δήμαρχος Πόρου

 

Για Δηλώσεις Συμμετοχής: https://why-n.gr/product-category/porosea-2023/

Για Περισσότερες Πληροφορίες: https://why-n.gr/event/porosea-2023/

Κατηγορία