Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Aπό το 2013, συνδέουμε καθημερινά τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου με τον Πειραιά και μεταξύ τους.  

Με 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας στης γραμμή, βασική μας προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων και επαγγελματιών των νησιών μας χειμώνα καλοκαίρι, όπως και των πολυάριθμων επισκεπτών στη διάρκεια όλου του χρόνου. Μέσα από τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εν πλω εμπειρίας, παραμένουμε 365 ημέρες κάθε χρόνο συνεπείς συνεπιβάτες σε ένα ταξίδι κοντινό αλλά μαγευτικό.

 

Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα (CSR)

Στη Saronic Ferries στηρίζουμε έμπρακτα δράσεις και σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των νησιών μας, των κατοίκων και των επισκεπτών. Σταθερά συνεισφέρουμε στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας, στις ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου του Σαρωνικού και σε διάφορες φιλοζωικές ομάδες. Η κοινωνική μας δραστηριότητα  δεν περιορίζεται μόνο στον τόπο μας αλλά εκτείνεται σε όλη τη χώρα. Μεριμνούμε για το περιβάλλον, αναδεικνύουμε εικαστικές και μουσικές δράσεις, βοηθάμε με κάθε τρόπο το Χαμόγελο του Παιδιού και με ποικίλους τρόπους φροντίζουμε για ένα καλύτερο κοινωνικό αποτύπωμα από όλους μας. Για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Εργαστείτε στην Saronic Ferries

Επιβιβαστείτε στην ομάδα της Saronic Ferries

Καλωσορίζουμε ανθρώπους ενθουσιώδεις και δημιουργικούς, με ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Προσφέρουμε ένα υγιές και προοδευτικό εργασιακό περιβάλλον, με δυνατότητες συνεχούς εξέλιξης. Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας, αποστείλετε το βιογραφικό στο hello@sf.gr