Δρομολόγια ανά ημέρα

ONLINE BOOKING

Ο στόλος μας

Προορισμοί

Αίγινα, Αγκίστρι, Μέθανα, Πόρος. Τέσσερις προορισμοί ιδιαίτερης ομορφιάς μόλις μια ανάσα από την Αθήνα. Νησιά με μεγάλη ιστορία. Μέρη με τις δικές τους ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο Σαρωνικός είναι μαγευτικός και φιλόξενος, και περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Δρομολόγια πλοίων

Η Saronic Ferries είναι έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία της Αίγινας, του Πόρου, του Αγκιστρίου και των Μεθάνων εξασφαλίζοντας τη συνδεσιμότητα με τον Πειραιά 365 ημέρες το χρόνο. Με συχνά, καθημερινά δρομολόγια, καλύπτουμε με συνέπεια τις ανάγκες μετακίνησης των μόνιμων κατοίκων, των επισκεπτών και των τουριστών του Σαρωνικού χειμώνα-καλοκαίρι.

Πέμπτη 23 Μαι.

ΔιαδρομήΏρα αναχώρησης / ΆφιξηςΠλοίο
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ07:20 - 08:30ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ09:00 - 10:10ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ09:30 - 10:55ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ10:30 - 11:40ΦΟΙΒΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ11:25 - 12:35ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ14:00 - 15:10ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ15:25 - 16:35ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ18:15 - 19:25ΦΟΙΒΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ09:00 - 10:35ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ15:25 - 17:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΑ10:30 - 12:30ΦΟΙΒΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΟΡΟΣ10:30 - 13:05ΦΟΙΒΟΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΟΥΒΑΛΑ13:15 - 14:20ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Saronic Ferries Bonus Card

Σε κάθε 5 μετ᾽επιστροφής εισιτήρια, είτε για επιβάτες, είτε για Ι.Χ. αυτοκίνητο, σας κάνουμε το 1 δώρο. Τόσο απλά. Η Saronic Ferries Bonus Card είναι μία κάρτα πραγματικής επιβράβευσης των επιβατών μας και ο τροπος μας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και τη συστηματική προτίμησή τους σε εμάς. Αποκτήστε σήμερα την πιο δημοφιλή κάρτα προνομίων στο Σαρωνικό.
Πάρτε τη δική σας!

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια & Δρομολόγια Πλοίων της Saronic Ferries

Δείτε τα αναλυτικά δρομολόγια της Saronic Ferries προς όλους μας τους προορισμούς, επιλέξτε την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει και κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια για το Σαρωνικό με λίγα μόνο κλικ.

Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Μέσω της πλατφόρμας Online Booking μπορείτε να αγοράσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια και να τα λάβετε την ίδια στιγμή στο e-mail σας.

48 ώρες πριν το ταξίδι σας, κάνετε web check-in, και την προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης του πλοίου σας επιβιβάζεστε με το e-ticket ή το τυπωμένο εισιτήριό σας στο πλοίο χωρίς καθυστέρηση, χωρίς ουρές, χωρίς άγχος.

Saronic Ferries Blog

Η καθημερινή σας δόση από τους προορισμούς μας! Διαβάστε τα πάντα για την Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα και τον Πόρο στο blog μας. Νέα, ιδέες για το πού να φάτε και τι εκδρομές να κάνετε, συμβουλές ντόπιων για άγνωστες παραλίες και μέρη που δεν πρέπει να παραλείψετε να δειτε και πολλά, πολλα άλλα.

Ο στόλος μας

Αντιγόνη, Απόλλων Ελλάς, Αχαιός, Ποσειδών Ελλάς, Φοίβος. Πέντε σύγχρονα επιβατηγά/οχηματαγωγά πλοία, πλήρως εναρμονισμένα με τις επιβατικές ανάγκες, σας υπόσχονται ένα ασφαλές, άνετο και απολαυστικό ταξίδι.
Ο στόλος μας