Η SARONIC FERRIES είναι η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού που αποτελείται από τους στόλους της 2WAYFERRIES και της NOVA FERRIES. 

Aπό το 2013 αποτελεί τη νούμερο ένα ακτοπλοϊκή δύναμη στο Σαρωνικό, συνδέοντας καθημερινά και με ασφάλεια τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα. 

Με 60 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη γραμμή και 5 σύγχρονα πλοία, η SARONIC FERRIES εστιάζει  στη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που παρέχει, ώστε να εξυπηρετεί με συνέπεια, 365 μέρες το χρόνο τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους πολυάριθμους επισκέπτες των νησιών του Σαρωνικού. 

Στα σχέδιά της είναι η στρατηγική ένταξη περισσότερων προορισμών στο Σαρωνικό και η ανάπτυξη και λειτουργία ενός αποκλειστικά ηλεκτρικού στόλου έως το 2040 παρέχοντας μια πράσινη, με μηδενικές εκπομπές ρύπων, απολαυστική ταξιδιωτική εμπειρία. 

 

Εργαστείτε στην Saronic Ferries

Επιβιβαστείτε στην ομάδα της Saronic Ferries. 

Καλωσορίζουμε ανθρώπους ενθουσιώδεις και δημιουργικούς, με ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Προσφέρουμε ένα υγιές και προοδευτικό εργασιακό περιβάλλον, με δυνατότητες συνεχούς εξέλιξης. Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας, αποστείλετε το βιογραφικό στο hello@sf.gr